Bel ons: 020-6825421

Zurine | Cas Concos

Dit prachtige landhuis is gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht op een van de mooiste ongerepte landschappen van Mallorca.

Prijs: € 1297,- tot € 3292,-

Personen: 12

Blijf op de hoogte

Let op: Wij verhuren momenteel geen huizen meer op Mallorca. Wij richten ons vanaf heden volledig op Ibiza. Mocht u geïnteresseerd zijn in een huis op Ibiza, dan kunt u kijken op onze website HuisHurenIbiza. Wij helpen u dan uiteraard graag!

Uw Naam

Praktische informatie over Mallorca


Weer, klimaat en reistijd

Mallorca kent een Mediterraan klimaat, met zachte winters en heerlijk warme zomers. In de winter zal de temperatuur vrijwel nooit onder het vriespunt komen. In de lente en zomer zijn er veel zonuren met in de zomer temperaturen die zo rond de 30 graden liggen. De maanden oktober en november zijn nog relatief warm, met een gemiddelde temperatuur van 23 graden in oktober. In November daalt het kwik alleen wel snel naar een gemiddelde van 18 graden. De maanden oktober, november en december zijn het natst, maar vaak duren de buien niet lang en komt een verwarmend zonnetje snel weer achter de wolken vandaan.

In de winter is het op Mallorca goed toeven, met relatief veel zon (gemiddeld 5 uur per dag). Reken in de winter op een minimum temperatuur die niet lager komt dan 6 graden; vaak ligt hij wat hoger, namelijk rond de 15 graden. In de bergen is het uiteraard wat koeler, vaak natter en wat grijzer dan langs de kust. In de winter is er zelfs af en toe sneeuw te vinden. Let in de zomer op de zon, die kan sterk zijn. Gebruik dus goede zonnebrand.


Geld

Er wordt gewoon betaald met de euro. Creditcards worden op vele plekken geaccepteerd, en met een visa of mastercard kunt u ook pinnen. Er zijn genoeg pinautomaten. Bij het verlies van een pas is het handig met onderstaande nummers te bellen:
Mastercard: (91) 3 626 200
Visa: 0800 022 3110
ABN AMRO: +31 10 241 17 20
ING: +31 30 283 5372
Rabobank: +31 499 499 112


Fooien

Het is gebruikelijk om 5% fooi te geven in restaurants als u tevreden bent met de dienst die bewezen is.


Taal

De officiële talen van Mallorca zijn Spaans en Catalaans. De lokale spreektaal in het Catalaans heet Mallorquín.


Veiligheid

De veiligheid van Mallorca is net als in andere delen van Spanje groot te noemen. Echter, moet u wel uitkijken voor zakkenrollers en auto-inbraken. Ook raden we het aan om waardevolle spullen niet open en bloot in huis te laten liggen. U kunt ze beter verstoppen of in de kluis leggen. Voor actuele informatie kunt u altijd kijken op de site van het ministerie van buitenlandse zaken: www.Minbuza.nl.


Vervoer

De wegen op Mallorca zijn goed te noemen. Niet voor niets is Mallorca ook een erg populaire fietsbestemming. (U kunt uw fiets meenemen onder gunstige voorwaarden, maar ook lokaal huren.). Er zijn goede busverbindingen over het hele eiland. En er is een trein verbinding tussen Palma en Marratxi, Inca, en Manacor. Er zijn daarnaast ook vele autoverhuurbedrijven te vinden op het eiland: sowieso alle grote maatschapijen, maar ook kleine lokale verhuurbedrijven die vaak betere voorwaarden hebben.

Bel ons op:   020 - 6825421

Facebook

informatie aanvragen

Let op: Wij verhuren momenteel geen huizen meer op Mallorca. Wij richten ons vanaf heden volledig op Ibiza. Mocht u geïnteresseerd zijn in een huis op Ibiza, dan kunt u kijken op onze website HuisHurenIbiza. Wij helpen u dan uiteraard graag!