Bel ons: 020-6825421

Ervaringen

Hieronder vindt u een selectie van hoe onze gasten hun vakantie ervaren hebben. Wilt u ook wat zeggen over ons? Neem dan even contact met ons op


Marc Peter Geytenbeek - Can Marins

"Beste Reinoud,

Begeleiding aankomst was goed. Aardige man. Ligging huis was perfect voor ons. Leuk huis. Ook qua indeling. Bedden / matrassen wat minder. Linnengoed en handdoeken / 1 set per persoon / geen strandlakens / Volgende keer zelf meenemen dus.. Keuken gerei wellicht wat karig. Over het algemeen hebben wij hier goed vertoefd! Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet,
Marc Peter Geytenbeek"


Chris Hendriks - Naranja

"Beste Reinoud,

Alles was super, het huis, de hulp bij aankomst helemaal en jullie service. Bedankt hiervoor. Wil op korte termijn naar de canarische eilanden hebben jullie daar ook nog connecties?

Groet Chris Hendriks"Linda Buissant - Monte Verde

"Beste Steven,

Het huis was geweldig, met prachtig uitzicht over zee (ookal was dit maar een klein stukje zee). We hebben met onze vrienden heerlijk buiten gegeten en van het fijne klimaat kunnen genieten. Ik hoop volgend jaar weer terug te kunnen komen. Laat dan van me horen!

Linda Buissant"Chantal Pols - Tur

"Beste Steven,

Naar meerdere malen op ibiza te zijn geweest, hadden we nu een huis gehuurd via Huis Huren Ibiza. Huis Huren Ibiza heeft ons vanaf het begin goed begeleid en is zeker een aanrader. We kwamen redelijk laat aan en werden hartelijk ontvangen op Ibiza. Ons huis was perfect voor kleine kinderen, en wat hebben we het weer heerlijk gehad, een waanzinnig goeie uitvalbasis voor alle leuke dingen die we gedaan en gezien hebben. Op naar volgend jaar.

Chantal Pols "Saskia en Fons de Poel - Elite

"Beste Steven,

Een luxe villa voorzien van alle comfort op amper 100 meter van een authentiek schitterend strand. Samengevat een plek om aan te bevelen.

Saskia de Poel "Lisette van der Veldt - Finca Nicanor

"Beste Steven,

De vakantie was top en ik zou zeker nog een keer terug naar Ibiza. Het eiland is goed bevallen!
Het huis was helaas niet helemaal naar verwachting. Het huis was op zichzelf prachtig, het zwembad was heerlijk dus wat dat betreft geen klachten. Ik weet niet of jullie wat aan het schoonmaken van huizen kunnen doen maar is voor op de plaats van bestemming zeker een aandachtspuntje waard.

De service van vliegveld naar het huis was goed geregeld evenals het ophalen van de huurauto. Alles samenvattend zou ik zeker nog een keer een huis bij jullie huren.

Lisette van der Veldt"Marco en Carola de Bake - La Casa Amarilla

"Beste Reinoud,

Wij hebben genoten op Ibiza en het huis was super. Alles zeer goed geregeld van begin tot einde van de vakantie. De mensen op Ibiza van jullie boekingskantoor waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank hiervoor en wij gaan zeker op herhaling!

Vriendelijke groet,
Marco en Carola de Bake"
Willy Lont - Can Marins

"Beste Reinoud,

Een prima huis, met een prachtig uitzicht over de zee en naar Formentera.
Het huis was heel goed schoon en werd nog een keer tijdens ons verblijf schoongemaakt en tevens het beddegoed en de handdoeken gewisseld. Prima geregeld. Ook zwembad en tuin werden even onderhanden genomen.

De autoverhuur was top. Wij zijn gewend om met automaat te rijden en vergaten de auto in een versnelling te zetten en dus ging hij zelf rijden tegen een muurtje. De auto werd direkt omgeruild. Verder werd nergens over gesproken, wij vonden het erger dan de verhuur.

Groet, Willy Lont"


Bel ons op:   020 - 6825421

Facebook

informatie aanvragen

Let op: Wij verhuren momenteel geen huizen meer op Mallorca. Wij richten ons vanaf heden volledig op Ibiza. Mocht u geïnteresseerd zijn in een huis op Ibiza, dan kunt u kijken op onze website HuisHurenIbiza. Wij helpen u dan uiteraard graag!