Bel ons: 020-6825421

Godalupe | Cala D'Or

Deze villa is de laatste van de landelijke weg en is dus heerlijk rustig gelegen, zonder buren. Met een prachtig uitzicht over de boomgaard en het platteland, is het moeilijk te geloven dat u slechts op een paar minuten afstand van het kosmopolitische Cala D'or.

Prijs: € 1297,- tot € 3894,-

Personen: 8+1

Blijf op de hoogte

Let op: Wij verhuren momenteel geen huizen meer op Mallorca. Wij richten ons vanaf heden volledig op Ibiza. Mocht u geïnteresseerd zijn in een huis op Ibiza, dan kunt u kijken op onze website HuisHurenIbiza. Wij helpen u dan uiteraard graag!

Uw Naam

Disclaimer

Huis Huren Ibiza heeft de op deze website getoonde informatie, tarieven en foto's met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Huis Huren Ibiza aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het foutloos of ononderbroken functioneren van de website of door derden aangebrachte veranderingen in de inhoud van de website. Niets uit deze website mag worden gekopieerd of gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Huis Huren Ibiza.

Alle tarieven en prijzen zijn vermeld in Euro's.

Privacy

1. Indien u via deze website per e-mail vragen stelt aan Huis Huren Ibiza (via info@huishurenibiza.nl) gebruikt Huis Huren Ibiza uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vraag. Na beantwoording van uw vraag worden uw gegevens vernietigd.

2. Indien u boekingen via deze website verricht vraagt Huis huren Ibiza hierbij naar naam, geboortedatum, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, en e-mailadres van u en uw reisgenoten. Door het maken van een reservering, bent u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Deze persoonsgegevens gebruikt Huis Huren Ibiza voor de afhandeling van het door u geboekte appartement of villa en de hierbij door u afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering.

Daarnaast zal Huis Huren Ibiza de gegevens van de personen die eerder een accomodatie bij Huis Huren Ibiza hebben geboekt, gebruiken om die personen bij de aanvang van het nieuwe zomerseizoen een brochure toe te zenden en een paar keer per jaar een e-mailbericht toe te zenden.

Huis Huren Ibiza geeft uw gegevens in geen geval door aan derden, bijvoorbeeld voor reclame- en/of andere doeleinden.

3. Huis huren Ibiza houdt bij welke hosts de site bezoeken. Huis Huren Ibiza analyseert deze gegevens voor statistische informatie, hierna worden ze verwijderd. Huis Huren Ibiza gebruikt de verkregen informatie om de site te verbeteren en als informatie voor adverteerders en potentiële adverteerders teneinde de inzetbaarheid van de site voor hun advertentiecampagnes te beoordelen.

4. Op de website van Huis Huren Ibiza wordt een aantal links naar andere websites vermeld. Huis Huren Ibiza draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites alsmede voor het privacy-beleid van de betreffende bedrijven of instellingen

Bel ons op:   020 - 6825421

Facebook

informatie aanvragen

Let op: Wij verhuren momenteel geen huizen meer op Mallorca. Wij richten ons vanaf heden volledig op Ibiza. Mocht u geïnteresseerd zijn in een huis op Ibiza, dan kunt u kijken op onze website HuisHurenIbiza. Wij helpen u dan uiteraard graag!